Moskito Art Talk: Elena Redaelli 

När: Torsdag 16 maj kl 17.00 - 18.00
Var: Konsthallen, Kulturens Hus, Luleå


Elena Redaelli är bildkonstnär, forskare och aktiv medlem i internationella miljökonströrelser. Hennes verk har visats i Europa, Asien, USA och Afrika och ingår i permanenta samlingar i USA, Ryssland och Italien.

Under våren är hon inbjuden till ett residens i Luleå av Region Norrbotten Konst i samarbete med KKV Luleå. Under två månader kommer Elena Redaelli att utgå ifrån Region Norrbottens konstsamling – med särskild fokus om textilverk och Gammelstads handväveris produktion – för att jobba med ett nytt textilkonstverk.

Hon kommer även att bjuda in till några workshops som kommer att äga rum på Slöjd & Formcenter på Shopping, Luleå.
Moskito Art Talk är ett samarbete mellan Resurscentrum för konst, KKV Luleå och Konsthallen Luleå.

Elena Redaelli
Elena Redaelli