9/6 Introduktion till den digitala mötesplatsen Zoom

Tisdag 9 juni 15.00 – 16.00, gratis

Det digitala verktyget Zoom har blivit populärt under våren då allt fler möten, konferenser, föreläsningar etc genomförs digitalt. Under den här introduktionen får du lära dig grunderna inom Zoom och testa de olika funktionerna så att du känner dig trygg att delta genom verktyget. Vi tittar också kort på den administrativa delen ifall du vill starta ett eget konto och kunna bjuda in till olika träffar.
Utbildningen görs som en del inför uppstarten av projektet Network North, där deltagarna kommer att ses via Zoom. Men du kan delta även om du inte är medverkande i projektet.
Kursledare: Hanna Isaksson, Resurscentrum för konst Norrbotten

Om Zoom
Det finns en gratisversion som tillåter möten upp till 40 min och en version man betalar för som kostar ca 1 600 kr/år. Genom Zoom kan du dela dokument, jobba med deltagare i små workshopsrum. Spela in möten/föreläsningar etc.

Läs mer på  zoom.us

Anmälan

En bekräftelse på din anmälan med länk och instruktioner kommer att skickas till din e-post. Om du inte har fått mailet skriv till:
hanna.isaksson@norrbotten.se