LUCKA 12: Andreas Landström

Om verket
”Det fanns ett litet sovrum med ett fönster hos mormor och morfar som jag brukade sitta vid som barn. Det var spännande att se djuren som passerade i skogsbrynet. Det där lilla rummet blev som ett hemligt stilla rum.     
 
När mina syskonbarn, för ett par år sedan, tittade ut genom ett fönster i stugan så tog jag ett foto. De märkte mig inte där jag stod och plötsligt så kändes det som om jag befann mig i det där hemliga lilla rummet igen, men nu betraktade jag en ny generation som betraktade världen utanför.”

 
Om konstnären
Andreas Landström, 38 år är bosatt i Gällivare. Andreas arbetar som slagverkslärare på Kulturskolan och har hållit på med musiken parallellt med konsten sedan han var liten. Gick 2010-2012 gick han konstlinjen på Kronobergs folkhögskola och efter det ett år på HDK med inriktning på design. Han målar mycket i akvarell men det blir även en del oljemålning. I sitt konstnärskap får han inspiration från naturen som ger inspiration till färger, former, mönster och upplevelser. Men det är viktigt att det inte blir ”för fint".
 

Hemlig utsikt

 Andreas Landström

Kontakt
073-0544791
lalle_81@hotmail.com
andreas-landstrom.webnode.se

Verk
Titel: Hemlig utsikt
Teknik: Akvarell
Mått: 140 x 100 cm
Pris: 15 000 kr ink moms

Vill du köpa verket, kontakta konstnären direkt.