Konstpedagoger i Norrbotten - KPiN- söker projektledare!

Projektledare, för kulturprojekt för barn och unga i Norrbotten

Kommun: Norrbottens län

KORT FAKTA OM JOBBET
Brinner du för kultur och kreativitet? Då kan det vara du som blir vår nya projektledare med fokus på kultur för barn och unga i länet! Vi söker dig som är självstartande, ordningsam, målinriktad och som har lätt för att motivera andra och skapa förtroendefulla relationer. Har du tidigare jobbat med projektledning? Bra! Då kan du vara den vi söker!

Omfattning: Heltid eller eventuellt deltid vid överenskommelse
Varaktighet: september- december 2021
Anställningsform: Projektanställning, tidsbegränsad med eventuell förlängning
 
Om jobbet
Vi utökar vårt nätverk i Norrbotten och letar efter dig som vill jobba som projektledare i en nystartad förening med en målsättning att skapa fler kulturprojekt för barn och unga i Norrbotten, KPiN, Konstpedagoger i Norrbotten.

Genom samarbete med styrelsen och din drivkraft strävar vi efter att skapa förutsättningar för pedagoger, kulturfrämjare och kulturskapare att genomföra kulturella insatser för målgruppen barn och unga i Norrbotten.  

VI ERBJUDER DIG
Som projektledare hos oss på har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet. Du är med och bygger upp vår nystartade förening. Våra medlemmar finns i hela Norrbotten och verkar inom branscher som dans, konst och slöjd. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
 Som projektledare får du planera, organisera, styra, leda och följa upp alla aktiviteter inom de olika projekten. Har du erfarenhet från tidigare projektledning ser vi det som ett plus. Gärna inom kultur och/eller dans, konst, slöjd. 
 
Du kommer bland annat att:
- Självständigt planera, utveckla och organisera arbetet
- Forma projekt till projektansökningar för att främja för fleråriga projekt
- Forma föreningen och organisera medlemmar (kulturskapare, pedagoger) och  knyta nätverk i regionen
- Följa upp mål och rapportera hur verksamheten fortlöper
- Ansvara för administration, marknadsföring och ekonomi i samråd med KPiN´s styrelse
 
Kvalifikationer- OM DIG
 Vi söker dig som har en relevant utbildning och/eller erfarenhet av ledarskap och projektutveckling. Tidigare erfarenhet inom idéburen verksamhet och/eller föreningsliv är meriterande, så som dans, konst, slöjd, men är inte ett krav. 
 
Du är intresserad av kultur i relation till bildning och har tankar om hur KPiN kan utvecklas. Du har god förmåga att arbeta strategiskt, strukturerat och vet hur att bereda ansökningar. Du är intresserad av att se människor utvecklas och att skapa möjligheter för att fler ska få ta del av kultur. Din digitala kompetens är stor och du har erfarenhet av många olika plattformar och verktyg. Tidigare erfarenhet av arbete inom idéburen verksamhet och/eller föreningsliv är meriterande.
 
Du har god organisationsförmåga och gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i bagaget. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du strukturerad, resultatorienterad, idérik och agerar på eget initiativ. Du gillar att driva det egna arbetet framåt, och är öppen för förändringar och nytänkande. Du är bra på att skapa nätverk och gillar att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper. Du driver naturligt dialogen med KPiN´s styrelse och medlemmar.  
 
INTRESSERAD?
Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Du söker enkelt med ditt CV och ett personligt brev. 

Om anställningen
Fast lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Heltid/Deltid
 
Projektanställning september- december 2021 med eventuellt förlängning
 
Var ligger arbetsplatsen? 
Valfri plats i Norrbottens län då mycket av arbetet går att utföra digitalt. 
 
Sista svarsdatum för din ansökan 30 juli 2021
Skicka ansökan till
kpinorr@gmail.com

Kontaktperson för frågor
Ordförande: Jessica Hendler 070-6492616